Produs pentru combaterea insectelor de pe plantele si arbustii ornamentali din case, balcoane si gradini

Produs pentru combaterea insectelor de pe plantele si arbustii ornamentali din case, balcoane si gradini.Compo Axoris Insect-Stop Quick-Granulat combate rapid majoritatea speciilor de insecte daunatoare ale plantelor de interior si exterior precum si a celor de balcon.
Testele au demonstrat ca afidele sunt eliminate aproape complet intr-o perioada de 2-3 zile, tripsi dupa aproape 7 zile, musculita alba, paduchi testosi dupa 2-3 saptamani. in general o aplicare pe sezon este suficienta, perioada de actiune se intinde pe aproape 12 saptamani.
De asemenea larvele fungivoride (sciaride) vor fi combatute.
Granulele de insecticid actioneaza ca un depozit de substanta, din care substanta activa este eliberata treptat si transportata prin radacina catre toate partile verzi ale plantei.
Acest lucru asigura combaterea insectelor migratoare si de asemenea asigura combaterea insectelor ascunse.
Compo Axoris Insect-Stop Quick-Granulat este un preparat gata de utilizare si da rezultatele cele mai bune atunci cand se aplica la inceputul infestarii sau la primele simptome ale infestarii.
Tratamentele se vor repeta la intervale de 12-14 saptamani pentru a se evita o noua infestare. imprastiati granulele pe substratul (pamantul de flori) din ghiveci si amestecati.
Se aplica o jumatate Vi dintr-o lingura de masurat (= 1.5 g) pentru afide si o lingura de masurat intreaga pentru toti ceilalti daunatori, la gradatia de 3 gr (= 3 g) pentru un ghiveci ce contine in jur de 1 litru de substrat. Aplicati apoi suficienta apa.
Domeniul de utilizare: Plante verzi si plante cu flori, plante ornamentale in ghivece, containere si jardiniere

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s