Insecticid piretroid pentru combaterea insectelor zburatoare si taratoare

Insecticid piretroid pentru combaterea insectelor zburatoare si taratoare K-Othrine SC 25 este un insecticid versatil, avand ca substanta active deltamethrin-ul, un piretroid cu o eficacitate dovedita in distrugerea sistemului imunitar al tuturor insectelor daunatoare comune. K-Othrine SC 25 este biodegradabil, are o fotostabilitate mare, nu pateaza, nu lasa urme vizibile dupa aplicare si nu este inflamabil. K-Othrine SC 25 manifesta o eficacitate deosebita impotriva intregului spectru de insecte daunatoare: Dictyoptera – gandaci, Diptera – muste si tantari, Siphonoptera – purici, paduchi, Hemiptera – plosnite, Lepidoptera – molii, Coleoptera – carabusi, Dermapthera – urechelnite, Psocoptera – paduchi de carte, Hymenoptera – furnici.
K-Othrine SC 25 este clasificat in UE ca un insecticid cu o toxicitate extrem de scazuta pentru vietuitoarele non-vizate (in special mamiferele), efectele sale adverse asupra acestora fiind absolut intamplatoare si neimportante ca gravitate. Insecticidul piretroid K-Othrine SC 25 este un insecticid care actioneaza prin contact si ingestie, penetrand, extrem de rapid stratul de chitina al insectelor, paralizandu-se sistemul nervos si provocandu-le moartea.

K-Othrine SC 25
Apa
Aria de actiune
50-60 ml
4,0-5,0 litri
100-200 mp

Mod de utilizare: Aplicarea K-Othrine SC 25 se face rezidual cu echipamente specifice activitatii de dezinsectie – pompa de presiune scazuta; formularea de suspensie concentrata favorizeaza formarea unor depozite microscopice de substanta activa dupa tratament, care nu pot fi absorbite repede de substanta tratata, generand o remanenta crescuta. Insecticidul K-Othrine SC 25 se recomanda a fi utilizat in interior, indiferent ca este vorba de incinte industriale, comerciale, spatii casnice sau spatii de maxima igiena protejata (scoli, spitale, industrie alimentara, industrie farmaceutica). K-Othrine SC 25 are o remanenta de 6-9 saptamani, in functie de tipul sprafetei pe care se aplica si de curatenia acesteia.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s