Cel mai eficace tratament pentru seminte pe perioada de iarna

tratament pentru seminteProdusul Vitavax 200 FF, cu formularile sale specifice omologate in Romania este unul din produsele cele mai renumite in familia produselor de tratament samanta existente. Acesta asigura culturilor de cereale, porumb si floarea-soarelui o protectie deosebita impotriva bolilor de sol sau a celor cu transmitere de samanta.
Produsul combate o gama larga de boli, transmise prin samanta sau sol, stimuleaza germinatia si cresterea plantulelor, sporind rezistenta culturii a conditii de stres.
Tratamentul semintelor cu Vitavax 200 FF se efectueaza cu masinile recomandate de producator sau cu cele existente in dotare, bine reglate, astfel incat sa se asigure acoperirea uniforma a semintelor si respectarea stricta a dozei recomandate.
Pentru Vitavax 200FF, la fiecare 1,0l de produs se adauga 1,0-4,0l apa, in functie de masina de tratament utilizata, aceasta asigurand o buna acoperire si protectie. Produsul se aplica pe o samanta de buna calitate, cu o umiditate de maxim 15%.
Timp de pauza: Semintele nu se folosesc la furajarea animalelor in cazul in care nu au fost insamantate, dar plantele rasarite pot fi utilizate ca si furaj la cateva zile de la rasarire. Timp de pauza recomandat: 21 zile.
Compatibilitate: Este compatibil cu pulberile umectabile fungicide sau insecticide. Nu se va amesteca cu produse puternic alcaline sau cu concentrate emulsionabile. Nu este compatibil cu formularile lichide fungicide pentru tratamentul semintelor. Testati pentru siguranta compatibilitatea fizico-chimica a produselor.

Cultura
Agentul patogen
Doza
Grau
Malura comuna (Tilletia spp.)
2,5l/tona
Fuzarioaz (Fusarium spp.)
Orz
Taciunele zburator (Ustilago nuda)
3,0l/tona
Sfasierea frunzelor (Pyrenophora graminea)
Porumb
Caderea plantutelor (Pythium spp.)
2,5l/tona
Fuzarioza (Fusarium spp.)
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s