Insecticid sistemic si de contact pentru combaterea daunatorilor la castraveti, tomate, varza, ardei, vinete, pepeni, verzi, tutun.

confidor energy insecticid Substante active: imidacloprid 75 g/l + deltametrin 10 g/l Formulare: OD (dispersie in ulei)
Insecticid sistemic si de contact pentru combaterea daunatorilor la castraveti, tomate, varza, ardei, vinete, pepeni, verzi, tutun.
Confidor Energy are o dubla actiune, sistemica si de contact (de soc). La circa o ora dupa efectuarea tratamentului, imidacloprid patrunde in plante si este distribuit spre varfurile de crestere, iar deltametrin ramane pe suprafata organelor tratate.
Ambele componente actioneaza prin contact si ingestie asupra daunatorilor care inteapa sau rod partile vegetative ale plantelor. Acest mecanism complex de actiune confera produsului un spectru larg de activitate si face posibila combaterea inclusiv a formelor rezistente la insecticide din alte grupe chimice.
Formularea de ultima generatie dispersie in ulei (OD) confera produsului o aderenta si o patrundere in planta a componentei sistemice superioare celorlalte formulari.
Modul de utilizare: In timpul vegetatiei se recomanda a se utiliza pentru 1-3 tratamente.
Acestea se efectueaza la avertizare sau la aparitia daunatorului. Volumul de solutie este de 600 l/ha pentru tutun si varza de camp si de 1000 l/ha pentru celelalte culturi mentionate.
Durata  de protectie este de 18-20 zile de la aplicare. Perioada de pauza este de 3 zile la castraveti, pepeni, tomate camp si solar, 7 zile la varza si 21 zile la tutun.
La prepararea solutiei flacoanele se agita bine inainte de golirea in rezervorul instalatiei de stropit!
Dupa golire, recipientul se clateste de trei ori cu apa; solutia obtinuta se toarna in rezervorul instalatiei de stropit.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s