Dezinfectant al solului in sere si solarii cu spectru multiplu de combatere: nematozi, daunatori si agenti patogeni de sol, buruieni.

nemasol 510Dezinfectant al solului in sere si solarii cu spectru multiplu de combatere: nematozi, daunatori si agenti patogeni de sol, buruieni.
Mod de actiune: Nemasol 510 este un produs nou care reprezinta principala alternativa la Bromura de metil. Utilizat inaintea infintarii ciclurilor de cultura, Nemasol 510 inlatura competitia pe care o creeaza buruienile, bolile si nematozii care apar in perioada germinarii si a primelor faze de vegetatie. Controleaza buruienile, prin distrugerea semintelor aflate in sol la momentul aplicarii. Produsul permite reducerea sau eliminarea cheltuielilor cu erbicidele postemergente. Nemasol 510 protejeaza impotriva nematozilor pe o perioada indelungata, permitand efectuarea ciclurilor prelungite de cultura sau a doua cicluri succesive. Produsul se descompune in sol si nu lasa reziduuri in planta.

Agent daunator
Doza
Agenti patogeni si daunatori de sol din sere, buruieni specifice de sera
700l/ha
Agenti patogeni si daunatori de sol din sere, buruieni specifice de sera
700l/ha

Mod de utilizare: Nemasol 510 este solubil in apa, ceea ce permite o aplicare prin sistemul de irigare. Cea mai recomandata metoda pentru Nemasol 510 este irigarea prin picurare, deoarece permite o distributie uniforma a produsului atat pe orizontala cat si pe adancime. Nemasol 510 se aplica intre ciclurile de cultura, atunci cand terenul s-a eliberat de resturile vegetale.
Dupa tratare solul se acopera cu folie de plastic care sa permita gazului fumigant produs de Nemasol 510 sa ramana in contact cu agentii patogeni mai mult timp. Dupa doua saptamani se inlatura folia si se face testul de fitotoxicitate folosind plante indicatoare (creson) si numai dupa aceea se trece la infintarea culturii.
Substanta activa: Metam de sodiu 510g/l
Clasificare: Xn-nociv; C-coroziv
Mod de prezentare: 60l

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s