Dicopur D erbicid sistemic pentru culturile de grau, porumb

Dicopur D erbicid sistemic pentru culturile de grau, porumbErbicidul DICOPUR D se aplica postemergent, in vegetatie, pe vreme calma, cand temperatura este de peste 10°C, conform omologarii produsului.
La cerealele paioase se aplica in doza de 1litru la hectar, de la stadiul de infratire a plantelor pana la formarea primului internod.
La porumb aplicarea, in doza de 1 litru la hectar, se face cand plantele de porumb au 2-5 frunze iar buruienile sunt in faza de rozeta.
Cantitatea de solutie utilizata la hectar este de 200-600 litri. Este compatibil cu alte erbicide, fungicide si insecticide. Se recomanda efectuarea unui test de compatibilitate, respectand dozele recomandate.
Printre buruienile combatute se numara: Amaranthus retroflexus (stir), Abutilon theoprasti (teisor), Anthemis arvensis (romanita), Brassica nigra (mustar negru), Chenopodium album (loboda salbatica), Capsella bursa pastoris (traista ciobanului), Cirsium arvense (Palamida), Convolvulus arvensis (volbura), Delphinium consolida (Nemtisor de câmp), Fumaria officinallis (fumarita), Matricaria chamomilla (musetel mirositor), Polygomun aviculare (troscot), polygonum convolvulus (hrisca), Rubus caesius (mur), Stelaria media (rocoina), Sisymbrium officinale (voinicica), Sonchus arvensis (susai), etc.

Erbicid pentru: grau, porumb, orz.

Cultura

Nume daunator

Doza

Pauza

Nr.Trat.

Grau

Buruieni anuale si perene sensibile la 2,4 D

1,0 l/ha

Porumb

Buruieni anuale si perene sensibile la 2,4 D

1,0 l/ha

Orz

Buruieni anuale si perene sensibile la 2,4 D

1,0 l/ha

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s