Milbeknock EC – combate un spectru larg de acarieni (paianjenul rosu comun, acarianul rosu al pomilor) in toate stadiile de dezvoltare

Milbeknock EC - combate un spectru larg de acarieni (paianjenul rosu comun, acarianul rosu al pomilor) in toate stadiile de dezvoltare

MILBEKNOCK EC este un produs pe baza unei substante naturale obtinuta din bacteria Streptomyceshygroscopicus subsp. Aureolacrimosus. Are un mod unic de actiune, diferit de cel al acaricidelor conventionale. Insectele care intra in contact cu produsul mor fara a prezenta nici o miscare sau spasm, combate un spectru larg de acarieni dar si unele insecte cum ar fi: musculita alba de sera, afide, lepidoptere, cicade, minatoare, trips, nematozi, etc. Combate toate stadiile de dezvoltare ale paianjenilor (ou-larva-nimfa-adult) prezinta o activitate reziduala lunga de circa 40 – 50 zile, solicita un interval de pauza pana la recoltare mai scurt decat acaricidele conventionale, cuprins intre 114 zile in functie de specie.
Astfel produsul se poate aplica chiar si in preajma perioadei de recoltare, are actiune translaminara si nu este afectat de ploile survenite la cateva ore dupa aplicare, nu este influentat de nivelul temperaturilor mediului la administrare.
Se recomanda ca stropirile sa se aplice uniform, cu un volum de apa de 1000-1500 l/ha in functie de cultura. Momentul de aplicare este dupa aparitia paianjenilor daunatori.
Efectul maxim se obtine atunci cand tratamentul se efectueaza la inceputul infestarii, cand numarul de adulti pe planta este redus.
Pentru evitarea aparitiei formelor rezistente se va alterna cu alte produse acaricide cum ar fi: Nissorun, Sanmite, Talstar.

MILBEKNOCK EC este compatibil in amestec cu majoritatea insecticidelor si fungicidelor conventionale;
Se incadreaza in grupa a IV-a de toxicitate, este un produs slab toxic pentru mamifere si mediu. Nu afecteaza albinele. 
Substanta activa: milbemectin 1 %

Organismul daunator
Doza
Paianjenul comun (Tetranychus urticae)
0,075 %
Paianjenul rosu (Panonychus ulmi)
Molia miniera marmorata (Phylonorichter blancardella)
0,05 % (0,75 l/ha)
Paianjenul comun (Tetranychus urticae)
0,075 %
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s