Insecticidul agricol Dimilin 25WP, actioneaza prin indigestie asupra speciilor de insecte ce se hranesc cu frunze (omizi, purici, viermi, etc)

Insecticidul agricol Dimilin 25WP, actioneaza prin indigestie asupra speciilor de insecte ce se hranesc cu frunze (omizi, purici, viermi, etc)Insecticidul agricol DIMILIN 25WP actioneaza prin ingestie asupra speciilor de insecte ce se hranesc cu frunze si alte parti exterioare ale plantelor. Nu combate insectele adulte si insectele sugatoare.Nu este daunator pentru insectele folositoare. 

Recomandari pentru culturi:
Livezi de par: Puricele melifer: aplicarea trebuie facuta imediat dupa inflorit, in timpul depunerii oualelor. Tratamentul se repeta dupa 3-4 saptamani. Se recomanda folosirea produsului DIMILIN 25 WP in amestec cu un ulei nefitotoxic (comestibil) in doza de 0,03%. Deci pentru 100 l apa, se vor folosi 30g DIMILIN 25 WP si 300 ml ulei. Daca nu se adauga ulei, atunci doza trebuie marita la 0,05% adica 50g DIMILIN la 100 ml apa.

Livezi de mar si prun: viermele marului, viermele prunului: combaterea se bazeaza pe actiunea ovicida a produsului. Stropirile se aplica in perioada zborului moliilor, inainte de depunerea oualelor, la inceputul infloritului pomilor. DIMILIN 25 WP poate fi aplicat si cand apar omizile dar in acest caz se foloseste imediat dupa iesirea larvelor din oua, cand omizile sunt foarte tinere, in stadiul 1 al varstei. Tratamentul se repeta dupa 3 saptamani –pentru prima generatie-sau 4 saptamani pentru generatiile urmatoare.

Larvele miniere: combaterea larvelor miniere are obligativitatea aplicarii produsului la depunerea oualelor. Un singur tratament pe generatie este suficient.

FOARTE IMPORTANT
: datorita persistentei indelungate a insecticidului, o singura aplicare pentru o singura generatie poate combate simultan atat minierii frunzelor cat si viermele marului.

Legumicultura: se efectueaza stropiri inainte de ecloziunea oualelor pentru Mamestra si Pieris.

Ciupercarii: se aplica prin imbaiere imediat dupa acoperire in doza de 4 g in 2,5 l apa/mp. Pentru incorporare in compost, DIMILIN 25 WP se aplica in doza de 40 g in solutie la un metru cub de amestec.

Spatii verzi si silvicultura: pentru combaterea omizii paroase a dudului, DIMILIN 25 WP trebuie aplicat inainte sau in timpul ecloziunii oualelor, cel mai tarziu la prima varsta a tinerelor larve L1, dupa aparitia frunzelor. DIMILIN 25 WP ramane pe frunze dupa aplicare iar larvele tinere care mananca aceste frunze mor otravite. in acest sens, se recomanda o acoperire foarte buna a frunzelor cu solutie.
Doza recomandata de DIMILIN 25 WP este de 100-200g/ha in 800-1000 l solutie. Pentru 100 l apa se vor folosi 10-20 g DIMILIN 25 WP.
Substanta activa: Diflubenzuron 25%
Grupa de toxicitate: a IV- a

www.fitofarmacia.ro este un magazin fitosanitar online dedicat exclusiv comercializarii de produse agricole si solutii impotriva daunatorilor precum gandaci, plosnite, soareci, sobolani, termite, alte rozatoare si insecte ce va pot afecta casa, gospodaria, ferma, animalele de companie, recoltele, gradinile, etc.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s